Securitatea datelor dumneavoastra personale si confidentialitatea acestora sunt o prioritate pentru noi. Din acest motiv am luat toate masurile ca sa fiti in siguranta cand vizitati site-ul pentruanimale.ro.
Metodele noastre sunt in acord cu General Data Protection Regulation (GDPR)

Cine Suntem?

AXA PRO COSMETIC SRL este operatorul magazinului online prosalon.ro. AXA PRO COSMETIC SRL este o companie romaneasca, cu sediul social in Localitatea Salonta, Jud. Bihor inregistrata la registrul comertului sub numarul J05/502/2014 , avand cod de identificare fiscala 32967337. AXA PRO COSMETIC SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personala cu numarul de inregistrare –.

Ce date personale colectam si prelucram si de ce avem nevoie de ele?

Politica noastra de de prelucrare si confidentialitate a datelor personale reglementeaza utilizarea si stocarea acestora. Aceasta politica poate fi consultata aici.

1. Pentru a putea procesa comanda dumneavoastra, pentru a o livra sau pentru a va putea contacta referitor la detalii despre aceasta vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Adresa de Livrare, numar de telefon si adresa de e-mail.

2. Pentru ca ne dorim o livrare rapida si corecta vom transmite companiei de curierat Numele si Prenumele dumneavoastra, Adresa de livrare si numarul de telefon pentru a putea sa va contacteze agentul companiei de curierat si pentru a se permite ajustarea timpului sau locului livrarii. Companiile de curierat cu care colaboram sunt: Fan Curier si Urgent Cargus.

3. Aceasta transmitere este o parte obligatorie a relatiei contractuale cu AXA PRO COSMETIC SRL , administratorul site-ului prosalon.ro. Mai multe detalii puteti gasi in Termeni si Conditii.

4. Pentru a va putea oferi suport si informatii referitoare la comenzile dumneavoastra vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Numar de telefon si adresa de e-mail (pentru a va identifica si pentru a putea comunica cu dumneavoastra pentru rezolvarea solicitarilor dumneavoastra). Pentru serviciul de comunicare tip Chat vom inregistra detalii legate de IP si sesiunea pe site-ul pentruanimale.ro, pentru a va putea raspunde la intrebari si solicitari.

5. Pentru functionalitatea site-ului prosalon.ro vom inregistra adresa de IP (pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet) si informatiile despre contul dumneavoastra la pentruanimale.ro (pentru a va usura experienta de cumparare).

6. In ceea ce priveste trimiterea e-mail-urilor de informare, acest lucru nu va fi realizat decat in cazul in care ati optat separat pentru acest seriviciu. In acest caz vom colecta si stoca numele si prenumele (pentru a putea personaliza comunicarea cu dumneavoastra) si adresa de e-mail pentru a putea trimite newsletter-ul. Pentru trimiterea newsletter-ului folosim serviciile Mailchimp.

7. Pentru a ne asigura ca sunteti protejati in timpul sesiunii de cumparaturi folosim criptare SSL (secure socket layer protocol) pentru intreaga sesiune de navigare in site. Acest lucru inseamna ca ori de cate ori ne trimiteti date personale acestea vor fi codificate astfel incat nimeni nu le poate accesa in afara de noi si dumneavoastra.

8. Datele dumneavoastra personale legate de istoria navigarii pe site sunt transmise partenerilor nostri descrisi in Politica Cookies .

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

1. Datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza acestora, vor fi pastrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse. Arhivarea este facuta de o companie specializata si acreditata in arhivare si stocare a documentelor earhiva.ro (Open Solutions Services SRL)

2. Datele legate de contul dumneavoastra vor fi stocate o perioada de 10 ani sau pana veti trimitere o cerere de stergere a acestora pe adresa de e-mail: comenzi@prosalon.ro.

3. Datele dumneavoastra legate de optarea pentru primirea unui newsletter vor fi pastrate pentru o perioada de 10 ani sau pana optati pentru dezabonare fie direct folosind butonul de dezabonare dintr-un mail primit, fie trimitand un mail pe adresa comenzi@prosalon.ro

Care sunt drepturile dumneavoastra?

1. Datele dumneavoastra personale pot fi vizualizate si editate de catre dumneavoastra, oricand, prin accesarea sectiunii „Contul Meu are advising”din cadrul site-ului, folosind adresa de e-mail si parola folosite la inregistrare. In cazul in care v-ati uitat parola, in cadrul paginii de logare, este disponibil intotdeauna link-ul „Ai uitat parola?”. Prin accesarea acestuia veti primi un mail automat cu instructiunile de resetare a parolei.

2. Aveti dreptul de a solicita gratuit informatii in scris cu privire la datele personale stocate de AXA PRO COSMETIC SRL . Dupa consultarea informatiilor, la cererea dumneavoastra vom putea opera orice modificari necesare, in limita legii. Pentru intrebari legate de confidentialitatea datelor ne puteti contacta pe comenzi@prosalon.ro

3. Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati, sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor visit their website. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa folositi adresa de email comenzi@prosalon.ro

4. Daca aveti motive sa credeti ca cererea dumneavoastra nu a fost solutionata corect puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la aceasta Autoritate.

Toti angajatii AXA PRO COSMETIC SRL au semnat contracte de confidentialitate pentru a se conforma cu regulamentele si directivele privind protectia si securitatea datelor cu caracter personal, si pentru a proteja confidentialitatea acestora. In mod periodic angajatii AXA PRO COSMETIC SRL sunt instruiti in acest domeniu.