Website-ul prosalon.ro isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora actuala, completa si exacta. Cu toate acestea insa, toate informatiile si date cuprinse in www.prosalon.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de www.prosalon.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura posibila, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de site-ul prosalon.ro

Termenii si conditiile de acces ale siteului prosalon.ro sunt urmatoarele:

Va rugam sa parcurgeti cu atentie acest document. Prin accesarea site-ului prosalon.ro sunteti obligat sa respectati termenii si conditiile documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si condotiile prin accesarea site-ului va rugam sa parasiti prosalon.ro. Multumim. Orice acces al prosalon.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01. Ianuarie 2019

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul apartin de prosalon.ro si colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala, continue reading this. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele prosalon.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea prosalon.ro

2. Suspendarea accesului website-ului prosalon.ro

Prosalon.ro poate, fara orice alta notificare sau fara explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul prosalon.ro

3. Schimbari ale site-ului

Prosalon.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului, cum ar fii descrierea produsului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil, more information. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei.

4. Acord de confidentialitate

Informatii pe care ati furnizat-o despre dumneavoastra catre prosalon.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al prosalon.ro.

5. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat FAN Courier. Livrarea este gratuit pentru comanda cu valoare mai mare de 300 lei. Taxa de livrare este de 19 lei pentru comanda cu valoare mai mica de 300 lei, asta in cazul in care localitatea unde trebuie efectuat livrarea este cu km 0. In localitatile unde firma de curierat FAN Courier percepe km in plus fata de sediu lor, se taxeaza 1RON/km. ( ex. La finalizarea AWB-ului ne atentioneaza sistemul ca este 20km in plus, si comanda este de 250 RON, livrarea ca fii 19 lei + 20 lei pentru km in plus).

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

6. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%

7. Informatii retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  • Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
  • Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă personală şi care au fost desigilate de Cumparator;
  • Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  • Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 743 071 579.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, înălțătoarele și carcasele mașinilor si aparatelor de tuns, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir, foarfecele pentru tuns, nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

8. Bine de stiut!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor si preturilor publicate pe site, posalon.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a site-ului prosalon.ro, a produselor aparute sub egida prosalon.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca prosalon.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Prosalon.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de site.

9. Forta majora

Prosalon.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre prosalon.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile prosalon.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa prosalon.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la prosalon.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele prosalon.ro, erorile de operare, greva etc.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.